من یک حزب اللهی ام / ۱۰ : حزب اللهی به حقوق و آبروی مردم حساس است
از نظر اسلام حق الناس و حفظ آبروی مردم دو مسأله مهم و اساسی است. در روایات فراوانی به رعایت حقوق مردم و حفظ آبروی مومنان تأکید شده است. شاید بتوان گفت، حفظ آبروی مردم مهمترین مصداق حق الناس است.
درباره حق الناس حضرت علی (علیه السّلام ) فرمودند: «اَمّا الظّلم الّذی لا یُترکُ، فَظلمُ العباد بَعضُهُم بعضاً؛ امّا ظلمی که بخشوده نمیشود ظلمی است که بعضی از بندگان خدا بر بعض دیگر میکنند.» (نهج البلاغه، خطبه ۱۷۵ )
درباره آبروی مومن نیز امام رضا( علیه السلام) فرمودند: «مَن کَفَّ عَن اَعراضِ المُسلِمینَ اَقالَهُ اللهُ عَثرتَهُ یَومَ القِیامه: کسی که از آبروریزی و لطمه زدن به حیثیت مسلمانان خودداری کند خداوند از لغزشهای او در روز قیامت گذشت خواهد نمود.» (بحار، ج ۷۵، ص ۲۵۶)
پس یک حزب اللهی باید خیلی مراقب باشد تا با مردم درست برخورد کند. مبادا حق و آبروی کسی را تضییع کند. بالاخص در ادارات و شغلهایی که با ارباب رجوع سر و کار دارند. گاهی دیده شده است که افرادی با ظاهر مذهبی و حزب اللهی، با مردم درست برخورد نمیکنند. کارشان را راه نمی اندازند و یا خدای نکرده آبروی آنان را جدی نمیگیرند. به نظر میرسد باید در یک اداره آن کسی که بهتر از همه کار مردم را راه می اندازد و بیش از دیگران ارباب رجوع را تکریم میکند کسی باشد که دیگران او را حزب اللهی میدانند و نه خدای ناکرده برعکس!
حزب اللهی میداند که خدمت به خلق خدا عبادت است و باز کردن گره از کار مردم، بهترین تبلیغ دین برای آنان است. حزب اللهی میداند که باید به مردم احترام بگذارد تا آنان جذب دین شوند. حزب اللهی میداند که اگر با ظاهری دینی، کار مردم را طول بدهد، مردم نه از او بلکه از آئین او بیزار می شوند.
یک مدیر حزب اللهی بیش از همه مدیران به نیروهای پائین دست اداره اش رسیدگی میکند و احترام آنان را نگه میدارد. یک کاسب حزب اللهی بیش از دیگران در پاس کردن به موقع چکهایش دقت میکند و و و
و باز تأکید کنیم که حزب اللهی با آبروی مردم بازی نمیکند.